Annemarie Frederiks

Annemarie Frederiks

Annemarie Frederiks werkt al sinds 1996 als mondhygiënist en kindertandverzorgende in Haastrecht. Na het behalen van haar diploma in 1992, is ze werkzaam geweest in verschillende disciplines binnen de tandheelkunde. Zo heeft zij gewerkt in een Kliniek voor Parodontologie, de afdeling kaakchirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis en in diverse algemene praktijken. In 1996 is zij haar eigen vrijgevestigde praktijk gestart in de tandartspraktijk van haar vader, tandarts Jan Frederiks te Haastrecht. Al ruim 20 jaar verwijzen vele tandartsen in de regio patiënten naar haar praktijk voor de verzorging van het gebit en tandvlees.

“Ik bied de kwaliteit en zorg die men van een professionele mondhygiënist mag verwachten. Ook zonder verwijzing van uw tandarts kunt u een afspraak maken bij een mondhygiënist”

Sinds 2013 heeft Annemarie haar praktijk verhuisd naar onze tandartspraktijk Circum Dentem. Vanaf 2015 zet Annemarie zich gedreven in ter promotie van de mondhygiënist met behulp van Stichting Goed Gebekt, wat staat voor eerlijke tandheelkunde. De juiste behandelaar op de juiste plek en met voldoende informatie voor de klant.