Chantal Brouwers

Chantal Brouwers

Chantal Brouwers is een zorgzame en creatieve geest als mondhygiënist bij Circum Dentem. Vanaf 2007 coacht zij mensen in een goede zelfzorg van hun mond, waarmee veel tandheelkundige problemen (en behandelingen) kunnen worden voorkomen. Na haar studie mondhygiëne aan de Hogeschool van Utrecht heeft zij vanaf 2002 in diverse praktijken veel ervaring opgedaan, met name in de parodontologie. Implantologie heeft ook haar interesse, zo ook de oudere, hulpbehoevende patiënt. Als mondhygiënist denkt Chantal “out off the box”: ieder mens is anders, ieder mens heeft andere behoeftes en kwaliteiten. Parodontologie voer je uit volgens protocol, maar niet iedereen past in dit protocol. De uitdaging is, om er samen zo uit te komen dat het voor de patiënt werkt, en de mondgezondheid naar behoren is.

Veel mensen hebben angst voor de tandarts en/of mondhygiënist. Men ontwijkt hierdoor de praktijk, waardoor de problemen alleen maar groter worden. Hedendaags kan men zorgen voor een pijnvrije behandeling. Door goed te luisteren naar de patiënt en succeservaringen te creëren kan men daadwerkelijk zijn angst overwinnen.

Het is belangrijk dat u ontspannen onze praktijk bezoekt. Wij proberen een vriendelijke sfeer te creëren, Chantal probeert dit door te voeren in haar mondhygiëne behandeling. Iedereen die zijn of haar gebit goed wil (gaan) onderhouden of gezonder en mooier wil maken is van harte welkom!